Geen producten (0)

LEVERING- EN BETALINGSVOORWAARDEN.

 

Levering: 

Gratis thuisbezorgd in Nederland, voor bestellingen uit België wordt er €3,95 gerekend.

Levertijd:

Wanneer vandaag besteld wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden.

Bestellingen tot 100 kg:

Bestellingen tot 100 kg worden verzonden via PostNL of DPD pakketdienst.
Betaling kan via Ideal of per bank vooraf gedaan worden.

Bestellingen vanaf 100 kg:

Bestellingen vanaf 100 kg worden verzonden via onze vaste transporteur.

Bestellingen worden ingepland door onze transporteur, wij hebben geen enkele invloed op het aflevertijdstip. Houd hier rekening mee. Wij nemen op de aangegeven afleverdag tussen 8:30 en 9:00 uur contact op om aan te geven hoe laat de bestelling ongeveer wordt bezorgd.

Betaling kan via Ideal of per bank vooraf gedaan worden.

Besteld en betaald d.m.v. vooruitbetaling:

Bij vooruitbetaling maakt u na het bestellen het totaalbedrag van de bestelling over. U krijgt na plaatsen van uw bestelling automatisch een e-mail toegezonden met daarin uw factuur.

Bij de overschrijving het factuurnummer vermelden.

Hierdoor kan de betaling door best-dierenvoeding.nl snel en makkelijk aan het klantnummer worden gekoppeld. Overschrijvingen kunnen 2 tot 3 werkdagen in beslag nemen houdt hier rekening mee. Uw bestelling wordt pas verzonden als het geld op onze bankrekening staat.

Nederland en België

Rekeninghouder: J.W. de Bruin Holding BV
IBAN: NL56 RABO 0399 3864 59
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U

 

ALGEMENE VOORWAARDEN – Best-dierenvoeding.nl

  1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen/transacties die door best-dierenvoeding.nl in opdracht van haar klant worden gedaan/uitgevoerd.
    2. Best-dierenvoeding.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en de algemene voorwaarden te wijzigen zonder de klant hierover persoonlijk in te lichten. De klant kan geen aanspraak maken op een vergoeding door veranderingen die plaatsvinden op de website en in de algemene voorwaarden.

Artikel 1 - Definities

Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbied.
Consument: de natuurlijke persoon die een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer.
Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het kader van een door de ondernemer georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand.

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

J.W. de Bruin Holding BV h.o.d.n. Best-dierenvoeding.nl

Vestigingsadres:

IJsbaan 24
3362 KB Sliedrecht
Telefoonnummer: 0651559499
E-mailadres: contact@best-dierenvoeding.nl
Kvk-nummer: 24370448
BTW-nummer: NL813883842B01

Artikel 3 - Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van best-dierenvoeding.nl akkoord gaat. Best-dierenvoeding.nl behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Artikel 4 - Gegarandeerde prijs

Best-dierenvoeding.nl garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en vermeld op de aankoopnota niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers, computervirussen en dergelijke kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle prijzen zijn in euro´s en inclusief  BTW.

Bestellingen kunnen alleen via IDEAL of per bank vooraf betaald worden, betaling onder rembours is niet mogelijk.

Artikel 5 - Verzendkosten

Gratis thuisbezorgd in Nederland, voor bestellingen uit België wordt er €3,95 gerekend.

Artikel 6 - Betaling

Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail. Betalingen binnen Nederland en België kunnen geschieden door:

  1. iDEAL (Nederland)

iDEAL is een veilige vorm van internet bankieren waarbij de klant tijdens de bestelling naar de internet bankiersite van zijn bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van de bank kan de klant de betaling van zijn bestelling veilig afhandelen. Nadat de klant een bevestiging van zijn bank heeft ontvangt de klant automatisch een bestelbevestiging. Voor betalingen met iDEAL worden géén extra kosten berekend. Is alleen mogelijk voor levering in Nederland.

  1. Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling maakt de klant direct na het bestellen het totaalbedrag van de bestelling over. Een bestelling wordt tien dagen voor de klant gereserveerd. Nadat de betaling door best-dierenvoeding.nl is ontvangen, wordt de bestelling per omgaande naar de klant verstuurd. Bij de overschrijving moet altijd het bestelnummer worden vermeld. Hierdoor kan de betaling door best-dierenvoeding.nl snel en makkelijk aan het klantnummer worden gekoppeld. Overschrijvingen kunnen 2 tot 3 werkdagen in beslag nemen houd hier rekening mee. Maak het bedrag over op onderstaande rekening:

Nederland en België

Rekeninghouder: J.W. de Bruin Holding BV
IBAN: NL56 RABO 0399 3864 59
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U

Artikel 7 - Levering

Best-dierenvoeding.nl heeft alle op de site aangeboden artikelen op voorraad en streeft daarom naar een levertijd van maximaal 2 werkdagen. Normaal gesproken vandaag besteld, verzending op de volgende werkdag.

De levertijd kan niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer de adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is best-dierenvoeding.nl niet aansprakelijk.

Wanneer u de bestelling niet meer wilt ontvangen wordt uw bestelling gecrediteerd met inhouding van de retourkosten. Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze na betaling van de extra gemaakte verzendkosten opnieuw aan een door u opgegeven adres toegezonden. De afleveringstijden van de producten vinden plaats op werkdagen van 7:30 tot 19:00 uur.

Levering vanaf 100 kg

Indien niemand aanwezig bij aflevering, dan nemen wij telefonisch contact op met de klant om de mogelijkheden te bekijken. Een mogelijkheid kan zijn, plaatsing van de bestelling voor de deur van de klant of bij een buur. Echter betreffende de aansprakelijkheid word deze op moment van plaatsing overgedragen aan de klant. Dit betekent dat bij diefstal/beschadiging de klant aansprakelijk is.

Artikel 8 - Verzending

Wij doen er alles aan om een onbeschadigd product te leveren. Best-dierenvoeding.nl raadt aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken dezelfde dag nog telefonisch bij ons te melden. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@best-dierenvoeding.nl. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, bepaalt best-dierenvoeding.nl de wijze van verzending. In geval best-dierenvoeding.nl de wijze van verzending heeft gekozen, is het risico tijdens transport voor best-dierenvoeding.nl. De verzender draagt het risico van de zaken van het ogenblik af waarop de zaken aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Normaliter worden bestellingen tot 100 kg verzonden met PostNL of DPD. Bestellingen vanaf 100 kg worden verzonden met een vaste transporteur. Best-dierenvoeding.nl behoudt het recht om te wijzigen van transporteur. Het afleveradres moet hiervoor goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen.


Artikel 9 - Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking ongeopend en onbeschadigd word teruggezonden. Waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor rekening van de consument komen. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats binnen 14 dagen.


Artikel 10 - Privacy

Best-dierenvoeding.nl geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Tevens kunnen wij u op de hoogte houden van aanbiedingen, nieuwe producten en andere informatie. U kunt uzelf aan- en afmelden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief kan maximaal 2 maal per maand worden verzonden.


Artikel 11 - Garantievoorwaarden

Best-dierenvoeding.nl garandeert de kwaliteit van de door haar geleverde artikelen. De te dezen genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van best-dierenvoeding.nl, consument of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel trachten aan te brengen in de zaak of deze hebben aangewend voor doeleinden waarvoor de zaak niet bestemd is. Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan telefonisch of per e-mail op de dag van aflevering melding wordt gemaakt. De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is, voor kosten van best-dierenvoeding.nl.

U dient artikelen die worden geretourneerd te verzenden in de originele verpakking met een kopie van de factuur en een duidelijke klachtomschrijving aan:

Best Dierenvoeding
T.a.v. Retouren
IJsbaan 24
3362 KB Sliedrecht

Artikel 12 - Afbeeldingen

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto's. Best-dierenvoeding.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen met de foto's en de werkelijkheid.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.